Historisch tafelen in Kortrijk

Bistro

Enkel afhaal

Online bestellen

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipisicing elit, sed doeumov is mod temporn sorem ipsum dolor sit amet, consectetur incididunt ute.

Laboris nisi ut aliquip ex eacommo do con sequat. Duis aute irure dolor in reprehen derit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla.

in hartje Kortrijk

Gezellig eten

In het centrum van Kortrijk, op een boogscheut van de markt, vind je Frites à l’Heure. Proef ons lekker eten in de sfeer van een beschermd pand.

We denken ook aan jullie kinderen en kleinkinderen. Terwijl jullie uitgebreid tafelen, is er voor de kinderen een aangepaste menu met lekkernijen.

Frites à l'Heure: Gezellig eten in hartje Kortrijk

fritesalheure

Bistro / Frituur / Take-away Frites à l'Heure in Kortrijk
Voor elk wat wils

Dineren à la carte

Op elke tafel vind je een QR-code – of een gewone kaart voor wie dit wenst – met een link naar onze uitgebreide menukaart.

Vlees en vis wordt dagvers geleverd en we hebben maximale aandacht voor allergenen. Vegan of vegetarisch? Geen probleem, Frites à l’Heure komt tegemoet aan je wensen.

Ook aangepaste wijnen, Franse aperitieven en lokale frisdranken staan op de kaart.

Gewoon genieten

Onze menu's

Een restaurantervaring met alles erop en eraan? Kies voor een aperitief, een à la carte gerecht met aangepaste wijnen en een lekker dessert, inclusief vriendelijke bediening aan tafel. Frites à l’Heure houdt rekening met allergenen en persoonlijke wensen.

Wil je in groep naar Frites à l’Heure? Op de eerste verdieping is er een zaal waar kunt genieten van ons eten en elkaars gezelschap.

Verse hamburgers bij Frites à l'Heure in Kortrijk
Logo Frites à l'Heure Kortrijk - Frituur - Bistro - Take-away

Bistro / Frituur / Take-Away

O.L.-Vrouwestraat 20
8500 Kortrijk
info@fritesalheure.be

Openingsuren:

Di – Do: 17.20 – 22.20
Vr: 17.20 – 23.00
Zat – Zon: 12.00 – 14.00 & 17.20 – 22.20